Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Yvonne

Hoe oud ben je?

Ik ben 58 jaar.

Wat zijn je hobby’s?

Mijn hobby’s zijn koken, sinds corona wandelen, dansen , muziek luisteren en zingen (voor anderen geen gehoor, dus stiekem).

Hoe lang werk je al bij het WAKZ?

Ik werk al 18 jaar bij het WAKZ.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Op de fiets vanuit Oegstgeest naar ’t LUMC. Uniform ophalen, omkleden en op weg naar poli STAD. Spullen opbergen en snel een kop koffie. Deuren openen en computer starten en checken wat ik alvast kan klaarleggen voor de patiënten die in de ochtend komen voor infuus of bloedprikken.

Dan door naar de dagstart, gezamenlijk wordt gekeken hoe druk het wordt en wie er allemaal zijn. Het werk verdelen of mededelingen bekijken, dit duurt 5-10min. Daarna aan het werk. Soms heb ik kliniekdienst, (oproepbaar). Dan kijk ik de prik kar na en ga als het nodig is ga ik meteen naar de kliniek om patiënten die opgenomen zijn in hun bed of behandelkamer te prikken. Vervolgens weer terug naar de poli totdat ik weer gepiept wordt. Tussendoor blijf ik op de poli prikken.

Draag je croc’s / klompen of andere schoenen?

Ik draag gouden klompen.

 

Welke snack vind jij het lekkerste?

Ik ben dol op bitterbal of kroket, loempia en veel groente.

Wat is je favoriete feestdag?

Mijn favoriete feestdag is Kerst, vlak voor Kerst ben ik namelijk jarig 24 december (dubbelfeest) 😊

 

Wat vond jij het leukste vak vroeger op school?

Mijn leukste vak vroeger was Engels en biologie.

 


schilderij


Meer weten over kinderverpleegkundige Carla? Klik hier!
Meer weten over kinderverpleegkundige Kim? Klik hier!Meer weten over doktersassistente Sabah? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige Jolanda? Klik hier!