Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Sanne

Hoe oud ben je?

Ik ben 27 jaar oud

 

Wat zijn je hobby’s?

Ik vind het leuk om te sporten, met name waterpolo, padel en wandelen. Daarnaast vind ik het gezellig om met vriendinnen af te spreken om bijvoorbeeld naar het terras te gaan of te gaan shoppen

Hoe lang werk je al bij het WAKZ?

Ik werk nu bijna 6 jaar in het WAKZ

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Hoe mijn werkdag eruit ziet, hangt af van welke dienst ik werk. Maar ik zal als voorbeeld een dagdienst nemen. De dagdienst begin ik met een kopje warme thee, zodat ik even rustig kan opstarten tijdens de overdracht. Na de overdracht ga ik mij inlezen in mijn patiënt(en) en maak ik een lijstje met alle dingen die moeten gebeuren die dag. Rond een uur of half 9 ga ik meestal bij de kinderen naar binnen, soms zijn ze al wakker, maar soms moet ik ze wakker maken. Dan doe ik de controles en geef ik de medicijnen. Rond 10 uur bespreek ik dan met de arts hoe het met het kind gaat en of er dingen veranderd moeten worden, bijvoorbeeld andere medicijnen. Daarna ga ik gezellig met mijn collega’s en bakje koffie of thee drinken en hebben we even tijd om te kletsen. Daarna is het alweer tijd om medicijnen te maken en te geven aan de kinderen, dit gaat eigenlijk de hele dag door. Rond 13 uur is het tijd voor de lunchpauze en mag ik lekker een broodje eten. Na de pauze probeer ik alles netjes af te ronden en werk ik het dossier nog bij, zodat de avonddienst het hierna van mij kan overnemen. Aan het einde van de dag is er vaak nog een klinische les en bespreken we met elkaar hoe de dag is verlopen en zit de dienst er weer op!

Welke plek in het WAKZ vind jij het fijnste?

Dat is de verpleegpost. Hier staan onze computers en een tafel met stoelen waar we vaak even een bakje koffie of thee drinken en tussendoor kunnen bijkletsen met collega’s.

Draag je croc’s / klompen of andere schoenen?

Ik draag altijd sneakers

Welke snack vind jij het lekkerste?

Ik vind bijna alle snacks lekker, maar chocolade is altijd goed!

Wat is je favoriete feestdag?

Mijn favoriete feestdag is kerst! Vaak werk ik ook met kerst, maar kan ik daarna gezellig naar familie toe om lekker te eten en cadeautjes uit te pakken.

Wat vond jij het leukste vak vroeger op school?

Het leukste vak vond ik biologie, maar wel alleen de dingen over het menselijk lichaam.Meer weten over doktersassistente Sabah? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige Kim? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige in opleiding Femke? Klik hier!