Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Rachel

Hoe oud ben je?

Dat is top secret. 

 

Wat zijn je hobby’s?

Probeer van alles uit maar niets heeft nog mijn volledige aandacht om het een hobby te noemen. Wil er wel graag eentje hebben om op deze vraag dan makkelijker antwoord te kunnen geven. 

 

Hoe lang werk je al bij het WAKZ?

Ik werk inmiddels vier jaar vast op de afdeling BOS maar ben daar 20 jaar geleden ook opgeleid en altijd als flex werker in contact gebleven met de afdeling naast de andere banen die ik buiten het lumc had. Zodoende zie ik de afdeling en het lumc als mijn thuishaven. 

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik draai verschillende diensten: maar elke dienst begint met overdracht, dan eerst de ouders en kinderen zien. Zorgen dat alles loopt bij hen, medicatie, overleg artsen, wassen, wonden verzorgen…eigenlijk alles wat aan het bed van het kind gebeurt en daaromheen. Als het lukt ook lachen natuurlijk. Totdat mijn collega van de volgende dienst het weer overneemt. 

 

Welke plek in het WAKZ vind jij het fijnste?

Onze overdracht kamers A & B : daar tref ik mijn collegas en delen we de zorg problemen maar hebben we vooral ook veel lol 

 

Draag je croc’s / klompen of andere schoenen?

ik heb witte en zwarte klompen, niet heel charmant maar met alles wat eroverheen gaat is het dragen daarvan vooral doeltreffend. Sommige deuren gaan open met je voet; elke andere schoen gaat hier meteen kapot van. 

 

Welke snack vind jij het lekkerste?

taart….alles in de categorie taart is lekker :))

 

Wat is je favoriete feestdag?

Pasen (vanwege alle lekkere taartjes ) 

 

Wat vond jij het leukste vak vroeger op school?

geschiedenis en aardrijkskunde 

 Meer weten over physician assistant Margot? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige Kim? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige in opleiding Femke? Klik hier!