Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Nathalie

Hoe oud ben je?

Ik ben 49 jaar.

Wat zijn je hobby’s?

Hardlopen, wintersport, fietsen, bokstraining, koken,  eten en theaterbezoek.

Hoe lang werk je al bij het WAKZ?

2,5 jaar.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik kom uit Amsterdam met de auto naar het LUMC, lekker muziekje op, dan start ik om 8:00 met de mail en een stukje onderwijs of bespreking en daarna heb ik zelf spreekuur of ben supervisor van de afdeling of polikliniek. Af en toe start ik op Curium, het psychiatrisch kinderziekenhuis, om daar eerst de patiënten te helpen.

Voor ik het weet is de dag weer voorbij en haast ik me naar huis om lekker te koken, sporten en uit te rusten. Onderweg bel ik met mijn familie of vrienden om bij te kletsen.

Welke plek in het WAKZ vind jij het fijnste?

Nou, ik vind de poli STAD heel erg mooi en mijn eigen kamer natuurlijk met mooie kunst aan de muur.

Draag je croc’s / klompen of andere schoenen?

Oeh!, als je me kent, weet je dat ik heel veel verschillende schoenen draag. Sneakers, laarsjes en natuurlijk de bekende Bling-Bling gympen van zilver of die met steentjes erop.

Welke snack vind jij het lekkerste?

Ik hou niet zo van snackbar of repen. Ik hou van lekkere snacks zoals chocoladepepernoten (truffel en wit) en allerlei dingen die ik zelf bak.

Wat is je favoriete feestdag?

Sinterklaas natuurlijk, of Chanoeka. Dan krijg je lekker veel cadeautjes!

Wat vond jij het leukste vak vroeger op school?

Biologie, over de mensen en tekenen.Meer weten over doktersassistente Sabah? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige Kim? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige in opleiding Femke? Klik hier!