Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Margot

Hoe oud ben je?

42 jaar

 

Wat zijn je hobby’s?

Bakken en tennis.

 

Hoe lang werk je al bij het WAKZ?

Ik werk al 20 jaar bij het WAKZ.

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik start met het luisteren van de patientenoverdracht. Hierna start ik met het nakijken van de patienten en luister hoe het met ze gaat. Vervolgens worden alle patenten samen met de verpleging bespreken en bekijken we samen of de patiënt nog onderzoeken nodig heeft en wanneer de patiënt naar huis kan. In de middag heb ik vaak besprekingen, scholing en worden de nieuwe patiënt opgenomen. Om half 6 zit mijn werk erop.

 

Draag je croc’s / klompen of andere schoenen?

Nee, gewoon schoenen die ik normaal thuis ook draag.

 

Welke snack vind jij het lekkerste?

Chocolade

 

Wat is je favoriete feestdag?

Sinterklaas

 

Wat vond jij het leukste vak vroeger op school?

Gym en biologie.

 


schilderij


Meer weten over kinderverpleegkundige Carla? Klik hier!
Meer weten over kinderverpleegkundige Kim? Klik hier!Meer weten over doktersassistente Sabah? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige Jolanda? Klik hier!