Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Loes

Hoe oud ben je?

Ik ben 28 jaar. 

 

Wat zijn je hobby’s?

Vrienden en familie, koken, interieur. 

 

Hoe lang werk je al bij het WAKZ?

Ik werk in het WAKZ sinds 1 januari 2018, dus nu vier jaar. Sinds september 2020 ben ik teamleider op afdeling bos.

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik start mijn dag om 7.30u, waarbij ik de indeling van de patiënten regel en de dagstart met de verpleegkundigen. Om 8.50u start de dagstart met de artsen en teamleiders, waarbij we kijken naar de beddenbezetting, ontslagen en overnames in het gehele WAKZ. Verder bestaat mijn dag uit het organiseren van de randvoorwaarden op de afdeling. Dit kan variëren van het doorgeven van een overname, het uitwerken van jaardoelen, vergaderingen,  tot een gesprek met een medewerker. Alles wat nodig is om de vloer goed te laten functioneren. Het personeel is hierbij een grote factor, iets waar ik veel energie van krijg!

Om 17u is mijn werkdag voorbij, al is het vaak erg moeilijk om op tijd weg te gaan. Geen een dag is hetzelfde en dat maakt het juist zo divers en uitdagend.  

 

Welke plek in het WAKZ vind jij het fijnste?

De fijnste plek vind ik mijn werkplek, waarbij ik fijn uitzicht heb naar buiten. Een ruimte waar rustig gewerkt kan worden, ik kan sparren met mijn collega, maar vooral de deur altijd open staat voor gesprekken met een lach en een traan.

 

Draag je croc’s / klompen of andere schoenen?

Ik draag mijn eigen schoenen. Het liefst mijn witte sneakers, of mijn cognac kleurige cowboylaarsjes.

 

Welke snack vind jij het lekkerste?

Paprika chips

 

Wat is je favoriete feestdag?

Mijn favoriete feestdag is kerst. Gezelligheid met vrienden en familie. Rondom de kerstdagen hangt er altijd een fijne sfeer in het ziekenhuis.

 

Wat vond jij het leukste vak vroeger op school?

Mijn leukste vak vond ik maatschappijwetenschappen.

 Meer weten over physsian assistent Margot? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige Kim? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige in opleiding Femke? Klik hier!