Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Jolan

Hoe oud ben je?

Ik ben 38 jaar.

Wat zijn je hobby’s?

Veel verschillende recepten uitproberen in de keuken.
Cadeautjes kopen en dan heel leuk en origineel inpakken.
Sinds kort ben ik begonnen met Padell spelen, een Spaanse sport die lijkt op tennis.

Hoe lang werk je al bij het WAKZ?

5 jaar. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Mijn dag bestaat uit het lesgeven aan kinderen en jongeren die opgenomen liggen op de afdelingen Bos en Strand. Soms gebeurt dat in ons eigen leslokaal, maar vaak gaan we naar de leerlingen toe en krijgen ze les op hun kamer. Daarnaast houd ik contact met de scholen en woon ik interne psychosociale besprekingen bij over patiënten. Iedere dag ziet er weer anders uit en dat maakt het werk ook zo leuk!

Welke plek in het WAKZ vind jij het fijnste?

Ons eigen klaslokaal op afdeling Duin, omdat je daar even helemaal weg bent uit het ziekenhuis. Het is een gezellig en kleurrijke ruimte en de leerlingen ervaren dit vaak als een veilige en fijne plek.

Draag je croc’s / klompen of andere schoenen?

Ik draag gewoon mijn eigen schoenen tijdens het werk, bij sommige patiënten trek ik er blauwe slofjes overheen.

Welke snack vind jij het lekkerste?

Bitterballen!

Wat is je favoriete feestdag?

Kerst en Leids Ontzet.

Wat vond jij het leukste vak vroeger op school?

Ik vond het altijd al heel leuk om spreekbeurten, presentaties en werkstukken te maken. Het is dus geen verrassing dat ik juf ben geworden en later onderwijsconsulent. Kennis overdragen vind ik nog steeds het leukste wat er is.Meer weten over doktersassistente Sabah? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige Kim? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige in opleiding Femke? Klik hier!