Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Felicia

Hoe oud ben je?

Ik ben 27 jaar.

Wat zijn je hobby’s?

Dansen, vliegtuig spotten bij Schiphol en wandelen

Hoe lang werk je al bij het WAKZ?

Op dit moment werk ik 2,5 jaar in het WAKZ.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Mijn dienst begint altijd met het indelen van de patiënten en daarna het dossier inlezen. Afhankelijk van wat er op de planning staat ga ik aan de slag. Allereerst kijk ik bij de patiënten om het hoekje hoe het met ze gaat en indien nodig help ik met medicijnen innemen, wassen of met eten en drinken.  Daarnaast moeten er medicijnen gemaakt worden en vind ik het altijd leuk om daar mee aan de slag te gaan. Wanneer ik tijd heb, lees ik mijn mail en verdiep ik mij in de operaties en ziektebeelden van de patiënten en zoek ik protocollen op. Aan het einde van de dienst rapporteer ik alles en draag ik over aan de collega’s van de volgende dienst en ga dan lekker naar huis.

Welke plek in het WAKZ vind jij het fijnste?

Mijn favoriete plek zijn de plekken waar ik even met collega’s kan kletsen over hoe het met ze gaat en of ze leuke vakantieplannen hebben. Meestal hebben wij daar tijdens de koffiepauze in de backoffice of tijdens de lunch op Duin de meeste tijd voor.

Draag je croc’s / klompen of andere schoenen?

Ik draag klompen want die vind ik toch zo lekker lopen. Het is ondertussen wel tijd voor nieuwe want door het vele lopen van de afdeling naar de OK en terug, zijn deze wel versleten en dus aan vervanging toe.

Welke snack vind jij het lekkerste?

Zo op zijn tijd vind ik een snicker erg lekker, maar een kroket op patattenvrijdag gaat er ook wel in.

Wat is je favoriete feestdag?

Dat is zonder twijfel Kerst, ik hou zo van de gezellige sfeer van de kerstboom en lichtjes in huis en niet te vergeten de gezelligheid op werk met collega’s. Om het extra gezellig te maken tijdens de feestdagen nemen we allemaal lekkere dingen mee naar werk voor een gezamenlijke kerstlunch of diner.  

Wat vond jij het leukste vak vroeger op school?

Ik vond aardrijkskunde heel interessant, maar in wiskunde was ik wel beter.Meer weten over doktersassistente Sabah? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige Kim? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige in opleiding Femke? Klik hier!