Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Eva

Hoe oud ben je?

Ik ben 32 jaar.

Wat zijn je hobby’s?

Handballen, bootcampen, dagjes shoppen of een bioscoopje met vriendinnen.

Hoe lang werk je al bij het WAKZ?

Bijna 1,5 jaar. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Het ligt er aan welke dienst je werkt. Maar de grote lijnen zijn toch wel het verdelen van de kinderen, en lezen hoe het met ze gaat.
Even kennismaken met de kinderen en navragen of je al iets voor ze kunt betekenen, medicatie en voedingen geven, controles uitvoeren. En daarnaast hebben we de vaste klusjes zoals, medicatie klaar maken, dingen opruimen en nieuwe lijstjes maken voor de volgende dienst.

Welke plek in het WAKZ vind jij het fijnste?

Op de afdeling is dat toch wel de backoffice. Hier tref je je andere collega’s en is er tijd voor overleg, een goed gesprek, maar vooral ook veel lol.
En daarbuiten de ruimte op het Duin. Hier lunchen we met elkaar en hebben we na de dienst de overdracht. Daar kun je lekker even los komen van je werk en gezellig kletsen met elkaar.

Draag je croc’s / klompen of andere schoenen?

Ik draag klompen.

Welke snack vind jij het lekkerste?

Chocola en Chips.

Wat is je favoriete feestdag?

Kerst, ik vind het altijd erg gezellig met iedereen mooi aangekleed rond een gezellige tafel. De kerstboom en kaarsjes geven sfeer in huis, lekker eten en veel gezelligheid.

Wat vond jij het leukste vak vroeger op school?

Gym.Meer weten over doktersassistente Sabah? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige Kim? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige in opleiding Femke? Klik hier!