Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Daphne

Hoe oud ben je?

Ik ben 22 jaar.

Wat zijn je hobby’s?

Op de dagen dat ik vrij ben vind ik het gezellig om leuke dingen te doen met vriendinnen, zoals shoppen, borrelen of lekker uiteten gaan!

Hoe lang werk je al bij het WAKZ?

Ik werk sinds april 2021 in het WAKZ, dus dat is nu iets langer dan een jaar.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik begin de dag altijd met het ophalen van mijn pak, hierna kleed ik mij om en loop ik naar kinderafdeling strand. Ik word even wakker met een kop thee en wacht totdat we de overdracht krijgen. Hierna ga ik mijn patiënt inlezen en start ik met de zorg. De zorg bestaat onder andere uit het toedienen van medicatie, wassen/aankleden en andere medische handelingen. Als ik hiermee klaar ben loop ik de visite met de arts. Om 10:00 uur proberen we altijd met z’n allen koffie te drinken, helaas lukt dit niet altijd. Na de lunchpauze doe ik de laatste dingen en om 15:00 uur draag ik over aan de avonddienst. Om 15:30 uur verlaat ik met mijn collega’s de afdeling en evalueren we nog even de dag. Daarna gaan we om 16:00 uur naar huis en zit de werkdag er weer op!

Welke plek in het WAKZ vind jij het fijnste?

De fijnste plek in het WAKZ vind ik de teamposten.

Draag je croc’s / klompen of andere schoenen?

Ik draag hele leuke klompen! 2 verschillende, een met een aapje en de andere met een verpleegkundige.

 

Welke snack vind jij het lekkerste?

Kaastengels uit de frituur zijn toch wel heel erg favoriet!

Wat is je favoriete feestdag?

Mijn verjaardag, gezellig samen met familie en vrienden.

Wat vond jij het leukste vak vroeger op school?

Biologie.Meer weten over doktersassistente Sabah? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige Kim? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige in opleiding Femke? Klik hier!