Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Corina

Hoe oud ben je?

Ik ben 38 jaar.

Wat zijn je hobby’s?

Winkelen en gezellig met vriendinnen eten.

Hoe lang werk je al bij het WAKZ?

10 jaar. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik begin mijn dag met de verpleegkundigen van de dagdienst, na het indelen van de patiënten en de dag start op de afdeling ga ik naar de dagstart met mijn collega teamleiders en artsen. In deze dag start bekijken wij samen welke opnames er komen, wie er met ontslag gaan en of er nog IC overnames komen en of dit allemaal past op de beschikbare bedden. Na de dagstart ziet elke dag er weer anders uit. Een dag kan vol zitten met allemaal vergaderingen, ad hoc werkzaamheden op de afdeling, beantwoorden van mails, werken aan projecten en gesprekken met collega’s. Geen ene dag is hetzelfde. Aan het einde van de dagdienst evalueren we de dag met elkaar en bespreken we wat goed ging en wat minder goed ging. Dan gaan de verpleegkundigen naar huis en ik terug naar de afdeling om mijn dag af te ronden.

Welke plek in het WAKZ vind jij het fijnste?

Mijn eigen werkplek op afdeling Bos.

Draag je croc’s / klompen of andere schoenen?

Meestal draag ik gympen.

Welke snack vind jij het lekkerste?

Ik vind heel veel lekker maar zakje chips is wel mijn favoriet.

Wat is je favoriete feestdag?

Kerst vind ik de gezelligste tijd van het jaar.

Wat vond jij het leukste vak vroeger op school?

Management en organisatie.Meer weten over doktersassistente Sabah? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige Kim? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige in opleiding Femke? Klik hier!