Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Carla

schilderij

Hoe oud ben je?

Ik ben 42 jaar.

 

Wat zijn je hobby’s?

Op vakantie gaan met mijn gezin en gezellig kletsen met mijn vriendinnen.

 

Hoe lang werk je al bij het WAKZ?

Al sinds 2002, dus al 19 jaar!!

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als eerste trek ik mijn `mooie’ witte uniform aan. Dan starten we de dag met alle collega`s dat zijn verpleegkundigen, dokters assistenten, secretaresses en teamleidsters. We bespreken wat er gepland staat die dag en of er bijzondere afspraken zijn of andere zaken die belangrijk zijn om van elkaar te weten. Dan kijk ik waar ik die dag gepland sta, dat kan zijn op de dagverpleging of bij de spoedopnames of als spreekuur ondersteuning. Ik kijk in de computer wat er gepland staat voor de patiënten en lees zo nodig het patiëntendossier door.

Als de patiënten er zijn dan voer ik de zorg uit die nodig is en probeer het natuurlijk ook zo comfortabel mogelijk te maken voor de patiënt en zijn ouders. Tussendoor drinken we koffie. Lunchen we en helpen we elkaar.

Ook hebben we altijd genoeg te doen op de computer of aan scholingen die we moeten bijhouden.

 

Welke plek in het WAKZ vind jij het fijnste?

Ik weet een heel mooi plekje, het heet “HET EI”. Daar kan je een klein tukkie in doen als je in de nachtdienst zit. Maar helaas heb ik dat nog nooit gedaan want ik werk alleen overdag.

 

Draag je croc’s / klompen of andere schoenen?

Ik draag hele mooie beschilderde klompen en ze lopen heerlijk.

 

Welke snack vind jij het lekkerste?

Ik hou erg van sushi, maar als het om een echte snackbarsnack gaat dan kies ik voor een lekker kroketje.

 

Wat is je favoriete feestdag?

Kerst vind ik wel heel erg gezellig, lichtjes, kerstboom, lekker eten met elkaar, mmm….

 

Wat vond jij het leukste vak vroeger op school?

Biologie vond ik altijd een erg interessant vak.