Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Cacha

Hoe oud ben je?

Ik ben PIEEEP  jaar.

Wat zijn je hobby’s?

Ik doe aan ballet en zing in een koor. Maar reizen, lekker eten en lezen vind ik ook erg leuk

Hoe lang werk je al bij het WAKZ?

Sinds 2009

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Om 8.15 u begint de overdracht en horen we wie er allemaal opgenomen zijn. Erna zien we patienten die op de poli en kliniek komen of op de SEH. Rond 12.30 u lunchen we even. Vaak hebben we ook nog overleg of besprekingen. Dan kijken we naar MRI (foto’s) van de patienten of bespreken we een hersenfilmpje. Om 17u dragen we de patienten weer over naar de avonddokters.

Welke plek in het WAKZ vind jij het fijnste?

Ik vind de poli het gezelligste, er is altijd wel wat te doen of te zien!

Draag je croc’s / klompen of andere schoenen?

Ik heb meestal sneakers aan, wel zo gemakkelijk als ik moet rennen en hinkelen met de kinderen.

 

Welke snack vind jij het lekkerste?

Een lekkere Kwekkeboom kroket!

Wat is je favoriete feestdag?

Dierendag, dan krijgt mijn konijn een strik om en mijn hond een lekker bot.

Wat vond jij het leukste vak vroeger op school?

Wiskunde