Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Annette

Hoe oud ben je?

Ik ben 51 jaar.

Wat zijn je hobby’s?

Sporten, gezellig borrelen en eten met vrienden/vriendinnen, shoppen, het maken van woonplaids en koken.

Hoe lang werk je al bij het WAKZ?

Bijna 6 jaar.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Mijn werkdag is heel gevarieerd, van het ontbijt lopen, bestellen, menu’s opnemen, linnen, streng kiemarme voeding regelen en daar de menulijsten voor opnemen, sondevoeding nalopen en nakijken, kamers klaarmaken van patiënten die met ontslag zijn en weer klaarmaken voor een nieuwe opname, disposables en steriele bakken bij vullen, voeding ophalen in de melkkeuken, contact met voedingsadministratie, melkkeuken en keuken. Dit zijn maar een aantal dingen maar verder nog alles wat er tussendoor komt en dat is nog genoeg!

Welke plek in het WAKZ vind jij het fijnste?

Uiteraard mijn eigen afdeling Strand.

Draag je croc’s / klompen of andere schoenen?

Ik draag klompen en gympies.

Welke snack vind jij het lekkerste?

Het lekkerst vind ik patat met hete kip en dan met mayonaise en pindasaus.

Wat is je favoriete feestdag?

Voor mij is elke dag eigenlijk een feestje maar als echte Leidse kies ik dan toch voor 2 en 3 oktober.

Wat vond jij het leukste vak vroeger op school?

Gym, tekenen en rekenen.Meer weten over doktersassistente Sabah? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige Kim? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige in opleiding Femke? Klik hier!