Mag ik mij voorstellen?

Ik ben Annemarie

Hoe oud ben je?

Ik ben 36 jaar.

Wat zijn je hobby’s?

Even denken, ik ben een fanatiek volleyballer. Dat staat de laatste jaren wel (mede door covid) op een laag pitje. Ik vind het ook erg leuk om vegetarisch te koken.

Hoe lang werk je al bij het WAKZ?

Sinds 1 april 2021.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik pak eerst een kop thee en meestal start mijn dag met een overleg. De overleggen gaan bijvoorbeeld over financiën of personeelszaken, maar ook over projecten waar ik bij betrokken ben voor het LUMC en/of WAKZ, zoals pijn, angst en stressreductie bij kinderen. De overleggen gaan de hele dag door en tussendoor vind ik het leuk om afdelingen op te lopen om te horen hoe het gaat.

Welke plek in het WAKZ vind jij het fijnste?

Ik heb niet echt een specifieke plek. Wat ik altijd fijn vind is het meelopen in de zorg met de kinderverpleegkundigen. Dat doe ik elke maand op Stad of Strand of Bos met veel plezier. Ik vind het ook altijd gezellig met de stafsecretaressen op het secretariaat.

Draag je croc’s / klompen of andere schoenen?

Haha, andere schoenen. Wat het beste bij mijn outfit past 😊.

Welke snack vind jij het lekkerste?

Pombar chips. Zo verslavend!

Wat is je favoriete feestdag?

Kerst, ik vind het altijd een gezellige tijd met lekker eten, leuke versiering/glitters en iedereen die er mooi uit ziet.

Wat vond jij het leukste vak vroeger op school?

Engels en Frans.Meer weten over doktersassistente Sabah? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige Kim? Klik hier!Meer weten over kinderverpleegkundige in opleiding Femke? Klik hier!