Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Met de Hospital Hero app op safari door het ziekenhuis

Bezoek je binnenkort het Willem-Alexander Kinderziekenhuis? Misschien vind je dat wel super spannend? Om het ziekenhuis minder spannend te maken, is de Hospital Hero app bedacht. Zo wordt jouw bezoek aan het ziekenhuis een stuk leuker!

Met de app ga je op safari door het kinderziekenhuis. Je kiest je beste dierenvriend, die je thuis al vertelt wat je in het ziekenhuis kan verwachten. Bovendien helpt je beste vriend je zoeken naar andere dieren, die zich in het ziekenhuis hebben verstopt. Door de QR-codes van de dieren te scannen, kun je alle dieren verzamelen.

Er wordt nog hard aan de app gewerkt om deze te verbeteren. Maar wil jij de app al testen en op safari door het kinderziekenhuis gaan? Je downloadt de Hospital Hero app nu gratis in de App Store of Play Store. Of neem eerst een kijkje op de website: www.Hospitalhero.nl